Изберете страница

В тазгодишното изложение на Виа Експо EE & ВЕИ (16-18 април, 2019, София) ще участват фирми от Австрия, България, Германия, Италия, Швейцария, Чехия и Холандия. Изявата ще помогне за по-бързата пазарна реализация на иновативни решения в областта на енергийната ефективност и възобновяемата енергия. Тя ще бъде точното място за среща между производители, доставчици, клиенти и инвеститори. Разговор на живо, получаване на обратна връзка от определена целева група, широк предварителен анонс на продуктовите акценти на изложителите – това са част от ползите от участие. Нова услуга е секция на уеб сайта, в която изложителите обявяват в кои държави търсят търговски партньори. За 10-та година ще се реализира Австрийски павилион.

Профилът на изложителите обхваща: 

  • Eнергийна ефективност: в строителството- сгради с ниско потребление на енергия, топло- и звукоизолационни материали и системи, ИТ); когенерация, термопомпи и съоръжения за различни индустрии; отопление, вентилация и климатизация; системи за енергиен мениджмънт, интелигентни мрежи, съхранение на енергия
  • Био-, соларна, геотермална, вятърна енергия и енергия от отпадъци

Имате нов продукт, целите да имате стабилна позиция на пазара и искате да привлечете вниманието към бранда ви – свържете се с нас.

За повече информация: Брошура   Статистика   Абонамент бюлетин

Smart Cities (интелигентни градове) и Save the Planet (управление на отпадъци) – паралелни събития

Източник: Виа Експо