Изберете страница
seeSUSTAINtec е нова бизнес платформа в България и Югоизточна Европа за популяризиране на иновации и знания, за взаимодействие между водещи производители с клиенти и дистрибутори, представители на общините.
 

Изложението и паралелният форум ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г., София.

 
Организатор на seeSUSTAINtec е Виа Експо. Обединявайки три изяви с над 15-годишна история: ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове), той  разширява обхвата на събитието с нов акцент – Чистота и качество на въздуха, значима тема, която вълнува всички.
 

Станете част от seeSUSSTAINtec –  възползвайте се от отстъпки до 1-ви декември.

 
Изложителите ще получат промоционални услуги. Те ще им помогнат да се позиционират още по-добре  в сегмента, в който работят и да популяризират своя бранд.
 
Очакванията са, че пазарът на еко технологии ще се развива в Югоизточна Европа. Климатичните промени стават все по-неуправляеми и изискват огромни разходи за справяне с техните негативни последици. Всяка индустрия се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност, домакинствата търсят икономични и дигитални решения, а кръговата икономика предлага интелигентна алтернатива за справяне с предизвикателствата. Следващият програмен период  2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа. Негови основни приоритети са: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.
 
Форумът
Авторитетни асоциации и организации ще организират свои семинари / уоркшопи в рамките на seeSUSTAINtec.
 
Статистика 2019 г.
Участваха фирми от 13 държави, за 10-та поредна година се реализира Австрийски павилион, 3400 експерти от 11 страни посетиха събитието. В паралелните конференции се включиха 52-ма лектори и 270 делегати.
 
 
 

Източник: ВИА ЕКСПО