Изберете страница

В ерата на дигиталната технология, където интернет пространството е ключово за успеха на всяка компания, Марисан стъпва смело и иновативно. Новият уебсайт на компанията поставя нови стандарти за функционалност и ефективност на българския пазар. Иновативният му дизайн позволява на потребителите не само да решат сложни казуси в рамките на няколко клика, но и да получат нужните продукти директно до своята врата.

Именно това печели и номинацията за престижната награда “Сайт на годината”.

Новият сайт на Марисан – решения от А до Я 

С годините Марисан си изгражда репутация не просто на производител на строителни материали, а на партньор на всяка стъпка от проекта. Именно това се отразява във функционалностите на новия сайт на компанията.

Основният приоритет при разработката на новата платформа са клиентите и партньорите на Марисан. Създавайки пространство, което е интуитивно, информативно и удобно, компанията цели да превърне вашето онлайн изживяване в истинско удоволствие.

Сложната, но интуитивна логика зад платформата предоставя бърз и лесен достъп до всичко, което ви трябва за изпълнението на Вашия проект. Дефинирайки особеностите му само с 2 клика, вие ще можете да се запознаете с нужните продукти, аксесоари, инструменти, полезни статии и видеа, каталози и уеб асистенти.

Ето и някои от основните новости, правещи сайта уникален за българския пазар:
  • изберете приложението, което Ви интересува (пр. плоски покриви) или раздела (пр. хидроизолации) и получете бърз достъп до всички продуктови и системни решения, от които можете да избирате;
  • дефинирайте проекта си (пр. хидроизолиране на баня) само с 2 клика и получете достъп до множество видеа, статии и информационни материали, свързани с темата;
  • възможност да се възползвате от 5 безплатни уеб асистента, улесняващи Вашата работа, вкл. термокалкулатор, конфигуратор на цвят и структура, конструктивни детайли, конфигуратор на фуги и цветови библиотеки;
  • закупете онлайн бързо и лесно продуктите, от които имате нужда за Вашия проект с доставка до Вашата врата;
  • намерете близък дистрибутор или се свържете с консултантите на Марисан, за да отговорят на Всички въпроси.
Подкрепете Марисан в конкурса “Сайт на годината”.

Българската уеб общност вече забеляза дигиталната иновация на Марисан. Наред със строгото жури обаче, публиката също може да даде своята оценка за усилията, които Марисан полага в улесняване на своите потребители.

Тя се явява ясно признание не само за техническите качества на сайта, но и за непреклонната ангажираност на Марисан към своите клиенти.

Ако считате, че Марисан заслужава отличие, можете да гласувате за компанията с име и имейл в раздел “Електронна търговия.

 

Източник: МАРИСАН И КОЛЕВ АД