Изберете страница

Според данните в последното проучване на Expert Market Research, в идните години строителният сектор и в частност направлението на хидроизолациите ще бъдат едни от най-бързо развиващите се в глобален мащаб. Същевременно, именно процеса по защита на сградите от влага безспорно е един от най-комплексните, предизвикателни и специфични в света на строително-ремонтните дейности. Комбинацията от тези два фактора налага нуждата очакваният ръст в търсенето на хидроизолационни продукти, да бъде придружен и от поддържане на високи стандарти при работата с тях.

Портал „Хидроизолации“ на МАРИСАН, достъпен за всеки

Като един от участниците в индустрията в България, МАРИСАН фокусира усилия върху разработването на единен портал, свързан с всичко по-важно от света на хидроизолационните решения.

Забелязвайки цялостната липса или наличието на силно оскъдна структурирана информация, касаеща отделните аспекти на хидроизолационните дейности на български език, МАРИСАН създаде лесно решение, достъпно за всеки един през компютър или мобилно устройство.

Порталът „Хидроизолации“ събира на едно място продуктова и техническа информация, касаеща хидроизолирането на основи, фундаменти, мазета, сутерени, покриви, тераси, балкони, бани, басейни и външни пространства.

Благодарение на това, потребителят може само с един клик да селектира казуса, който го интересува. Да получи достъп до технически ръководства, съвети за работа, практически примери. Може и да поръча продуктите, нужни за изпълнението на конкретната система.

Какво ще откриете в портала?

Информационната страница обхваща основните хидроизолационни решения от серията ХИДРОЗОЛ® на МАРИСАН. Това са: циментови шламове, течна гума, хидроизолационни уплътнители, инжекционни гелове, едно- и двукомпонентни хидроизолации и др.

Отделните хидроизолационни дейности са пречупени през призмата на работата с продуктите в направлението ХИДРОЗОЛ®. Съдържанието на сайта е организирано по приложения. Боравеното с него е лесно и интуитивно.

Основните приложения включват:

 • Хидроизолация на основи и фундаменти;
 • Хидроизолация на мазета и сутерени;
 • Хидроизолация на покриви (плоски покриви; наклонени покриви и козирки);
 • Хидроизолация на балкони и тераси;
 • Хидроизолация на мокри помещения (бани и душове; кухни, перални и тоалетни);
 • Хидроизолация на басейни и СПА зони;
 • Хидроизолация на външни пространства;

След селектиране на казуса, който представлява интерес за потребителя, съдържанието на страницата се филтрира така, че да показва само релевантни ръководства, статии и продукти, приложими за конкретната операция.       

С какво може да Ви бъде полезен?

Всички, изправени пред казус, свързан с хидроизолационните дейности, могат да се възползват от предимствата на портал „Хидроизолации“, включващи:

 • Подробна информация и помощни ръководства

Специализираната платформа, предоставя най-подробната структурирана информация, касаеща всички аспекти от хидроизолирането на сгради и заобикалящите ги площи на едно място.

Информационните материали, статии и ръководства описват как да хидроизолирате различни площи и отделни елементи стъпка-по-стъпка. Свързаните теми селектират допълваща и интересна информация.

 • Видео инструктажи

За по-специфичните и комплексни дейности като например хидроизолирането на балкони или бани, сме създали подробни видео инструктажи. С тяхна помощ можете лесно да избегнете риска от грешки и да се справите със специфични особености като например вграждане на сифон в готов под, хидроизолиране на ВиК елементи в системата и др.

 • Пестене на време

Начинът на работа на платформата Ви позволява да виждате само хидроизолационни продукти, аксесоари и полезни ръководства, съобразени с Вашата цел. Без излишно ровене, търсене и навигиране – само с един клик получавате това, което Ви интересува.

 • Планиране на ресурсите и работния процес

Благодарение на интеграцията с КАЛКУЛАТОР НА РАЗХОДА, всеки един може бързо и лесно да пресметне нужното количество от всеки един продукт за целите на неговия проект. Така си спестявате време от пресмятане на разходни норми, съобразяване с начина на нанасяне, преразхода и т.н., поръчвайки само толкова, колкото Ви е нужно.

 • Възможност за директна покупка

След като сте калкулирали нужното количество от всеки един материал, можете само в рамките наброени минути и с няколко клика да направите директна поръчка. Бутонът „Купи“, Ви позволява да заявите доставка директно на обекта бързо, лесно и от комфорта на Вашия дом или офис.

 • Бърз и лесен контакт с професионалисти

Ако все пак имате нужда от допълнителна информация или съвет относно изпълнението на конкретен проект, можете да използвате формата за контакт. Така, бързо и лесно ще се свържете с консултантите на МАРИСАН, готови да разрешат и най-специфичните казуси.

 • Примери от практиката

В порталът ще откриете и примери от проекти, изпълнени с помощта на решенията в серията ХИДРОЗОЛ®. От мокри помещения, тераси и балкони в жилищното строителство, до басейни, спа зони и външни части при хотели и ваканционни комплекси. Само с един клик върху референтния обект можете да разберете и на кои точно продукти от серията е поверена неговата хидроизолационна защита.

За кого е подходящ порталът

Портал „Хидроизолации“ на МАРИСАН е подходящ за всеки един – от професионалиста, до крайния клиент и хоби ентусиаста. Разнообразието от полезна информация за начинаещи и напреднали го прави в идеално място за:

 • Изпълнители;
 • Крайни клиенти и домашни майстори;
 • Проектанти и професионалисти;

В него може да се закупи всичко необходимо за целите на даден проект – от цялостна хидроизолационна система за мащабни проекти, до обикновен уплътнител за бързи ремонти в дома. Благодарение на подробните инструкции и обстойните информационни ръководства, избягването на грешките в процеса на работа е лесна и безпроблемна задача.

 

Източник: “МАРИСАН И КОЛЕВ” АД