Изберете страница
Sika добавя още едно попълнение към своята гама за мокри помещения.

Новият Sikalastic®-260 Stop Aqua представлява течна хидроизолационна мембрана на основата на смола за вътрешна употреба (бани и душ кабини). Използва се върху бетонни и циментови основи, сухи замазки, гипсови плоскости, гипсови тухли, гипсова мазилка, керамични плочки. Готов за употреба.

 

Характеристики и предимства
Начин на употреба
За ефективното и качествено хидроизолиране на подовата система, първо и ключово се явява подготовката на основата.

Уплътнява се с подходяща хидроизолационна лента/ подови маншони е задължително, като възможен вариант за това може да бъде Sika® SealTape F/ S. След извършване на тези стъпки може да се премине към равномерно нанасяне на първи слой от продукта, с помощта на късокосмест валяк, баданарка или маламашка. Ако вашия проблем е бавното съхнене на използваните до момента продукти, то Sikalastic®-260 Stop Aqua е вашето решение. След като е нанесен първия слой са необходими само 30-60 минути да положим втори слой. След като е нанесен втория слой, 90 минути са необходими за започване на поставяне на керамичното покритие, което прави Sikalastic 260® Stop Aqua бързо и лесно решение благодарение на изключителното си съхнене и хидроизолационни свойства. Вече може да спестите до 2 дни (периодът се определя спрямо размера и спецификата на обработваното помещение) на вашия майстор!

Опаковка

Пластмасови кофи от 7kg и 22kg. Цвета във втвърдено състояние е светлосив.

Sikalastic®-260 Stop Aqua се отличава с бързото си съхнене, по-малък разход на m2, ниски емисии в сравнение с другите хидроизолации, което я прави идеална за работа в студените сезони и не само. Класифицира се като по-устойчив със стремеж да бъде водещ продукт в категорията си.

 

Източник: СИКА БЪЛГАРИЯ ЕООД