Изберете страница
ПАРОПРОПУСКЛИВО ПОДПОКРИВНО ФОЛИО

Пародифузните мембрани защитават подпокривното пространство от проникване на вода. Те позволяват безпрепятственото преминаване на водните пари от човешката дейност под покрива и излизането им в атмосферата. Гарантират водоустойчивост, паропропускливост, термостабилност, устойчиви са на стареене и притежават механична здравина. Благодарение на тези качества спомагат за сигурността и защитата на цялостната покривна система.

За да отговори на очакванията на потребителите, Некселит Груп България стартира предлагането на нова марка подпокривни мембрани STROTEX-Q с различни дебелини. 

Тези четирислойни мембрани са най-новото технологично постижение в производството на подпокривни мембрани. Благодарение на използването на технологията с двойно влакно (TPW) в производствения процес, мембраната постига много висока паропропускливост и устойчивост на атмосферни условия и повреди по време на монтажа. Ветроустойчив материал, има UV и IR стабилизатори.

 

Повече за Некселит Груп България 

„НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е основана през 2020 година като част от групата на НЕКСЕЛИТ ПОЛША. Дружеството се занимава с внос, търговия и монтаж на хидроизолация, като предлага комплексно обслужване за клиентите – техническа консултация, доставка в различни по вид направления: плоски и скатни покриви, основи и фундаменти, балкони и тераси, вентилирани фасади, пътища, мостове и виадукти, тунели и други инженерни съоръжения. 

 

Източник: НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД