Изберете страница
Замазката е универсално приложима на строителния обект. Подходяща е за почти всички помещения, практична и лесна за полагане.

Нищо чудно, че толкова много строители я предпочитат на строителната площадка. Специално при земновлажната замазка е типично, че тя е или прясно смесена на строителната площадка, или доставена като готова суха смес в торба. Тогава е време стрителят да реши кой от двата вида на приготвяне ще ползва.

RÖFIX дава точни продуктови решения и за двата случая!  Майсторите, които предпочитат да следват практичните технологии и са в крак с най-новите строителни решения, вече знаят, че могат да разчитат на серията готови сухи строителни смеси в торби, а именно: класическите стандартни циментови замазки  с отлично съотношение цена-качество RÖFIX 969 CT-C16-F3 и RÖFIX 970 CT-C20-F4, както и бързата замазка, която пести време и пари – RÖFIX 973 CT-C20-F4 SE7.

Тези, които предпочитат да приготвят директно на обекта замазката, като смесят вода, пясък и цимент, вече имат верен съюзник за постигане на бърза и лесна обработка, както и константно качество: с помощта на свързващото вещество за приготвяне на стандартна земновлажна замазка RÖFIX BINDER N и свързващото вещество за приготвяне на бързосъхнеща земновлажна замазка RÖFIX BINDER S.

Каква е ролята на свързващото вещество?: Свързващите вещества играят важна роля при избора на правилния тип замазка, тъй като те са основният компонент на замазката и отговарят за постигането на нейните най-важни свойства. Специалните добавки, които се съдържат в тези вещества, подобряват в пъти качеството на готовия продукт и така позволяват той да се използва на закрито и на открито, да толерира влагата, да е устойчив, като го прави подходящ и за подово отполение. Основно тяхно предимство е подобряването на обработката на материала.

Предимства на продуктите
  • Бързо и лесно – само с добавяне на пясък и вода
  • Обогатен продукт с добавки за по-лесна обработка на замазката
  • Осигурява оптимално отворено време за обработка на замазката
  • Отлична адхезия с основата
  • Точна дозировка в удобна опаковка от 25 кг.
  • Постигане на доказано константно качество на материала
  • Вариант за направа на бързосъхнеща замазка (RÖFIX BINDER S)
Възползвайте се от промоцията сега

Представяме на Вашето внимание атрактивна промоция на двата продукта, насочена към специалиста на строителния обект:

За всеки 2 закупени палета /84 торби/ с RÖFIX BINDER N и/или RÖFIX BINDER S строителят получава подарък 1 бака /25 кг./ RÖFIX Betonkontakt

Промоцията е в сила до 31.03.2022 г.

 

Източник: РЬОФИКС ЕООД