Изберете страница

Най-високият клас в битумните керемиди Cambridge Xtreme ще покаже Армормат ЕООД, изключителният представител за България на световния лидер в производството на покривни материали IKO Канада. Продуктът ще може да видите в рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

Гамата от IKO битумни керемиди е най-голямата в света, като тези продукти се доказаха като най-надеждното решение и безспорния избор на професионалистите на пазара, а серията Cambridge Xtreme се отличава с изключителни качества:

  • Cambridge Xtreme може да се използва на покривни наклони от 9,5°(!) до 90°.
  • Това е първата в света напълно самозалепваща се ламинирана архитектурна шингла.
  • Продуктът се предлага с 30-годишна гаранция, включваща безпрецедентната 15-годишна „Платинена защита“ – пълно покритие на всички направени от Вас разходи.
  • Най-високата устойчивост на силен вятър, комбиниран с дъжд. Cambridge Xtreme е тестван и одобрен за най-екстремални метеорологични условия. Тази битумна керемида може да устои (и то при покривен наклон от само 9,5°!) на дъждове от 150 мм/ч, придружени от вятър със скорост от 60 км/ч. Такива условия се появяват само веднъж на 50 години в Европа.
  • Серията Cambridge е дизайнерска, произведена с цветове, генерирани от природата и впечатляващ модерен облик с дълбоки триизмерни очертания.

За повече информация на www.armormat.com и във видеото.

Пълна информация за предимствата на битумните керемиди Cambridge Xtreme може да научите на живо, на място на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА в зала 3, щанд А3.

Източник: АРМОРМАТ ЕООД