Изберете страница
Първи награди на британската „Асоциация за течни покриви и хидроизолации“

„Асоциацията за течни покриви и хидроизолации“ в Обединеното кралство обяви, че ще е домакин на първите награди в сектора, които ще бъдат раздадени на специално организирана гала вечеря. Събитието ще се състои в престижния хотел „Футбол“, Олд Трафорд в Манчестър в сряда 8-ми ноември 2017г.

Членовете на асоциацията, сред които са производители на течни покриви и хидроизолации, както и изпълнителски фирми и доставчици в сектора, са поканени на събитието в чест на качеството, професионализма, високото майсторство и всетдайността в един от най-бързо развиващите се сектори в областта на покривите в Обединеното кралство.

Ще бъдат раздадени награди в следните категории: „Проект на годината на течен покрив над 1000 кв. м.“, „Проект на годината на течен покрив под 1000 кв. м.“, както и за различните приложения на течните хидроизолации като палуби, паркинги, балкони в категорията „Проект на годината на течни хидроизолации“.
Предвид акцента на асоциацията върху обученията, на събитието ще бъдат избрани „Обучител на годината“ и „Обучаем на годината“ и ще бъде удостоена с признание личност или фирма, която има съществен принос в сектора на течните покриви и ходроизолации.

Събитието е инициирано от наскоро назначения първи главен изпълнителен директор на асоциацията г-жа Сара Спинк.
В коментара си за предстоящата церемония Сара подчерта: „За нас е удоволствие на бъдем докакин на първите награди в сектора на течните покриви и хидроизолации и на гала вечерята. Обещава да бъде наистина забележителен ден. Събитието не само ще спомогне за покачване на имиджа на течните хидроизолации, но ще отбележи постиженията на изпълнителите на плоски покриви, производителите на течни хидроизолации, доставчиците и на тези, които се обучават да станат част от сектора. Важно е да покажем признание към тяхната усилена работа, всеотдайност и успехи на място, където може да се съберем всички, да създадем контакти и да си прекараме добре“.

„Насърчаваме членовете си да си поканят гости да празнуват с нас в хотел „Футбол“, който е задължително да посетите.“

Хотел „Футбол“ бе открит през 2015г. и е разположен точно срещу световно известния стадион „Олд Трафорд“, където е централата на футболния отбор „Манчестър Юнайтед“. Футболните легенди Райан Гигс и Гари Невил са управители и основатели на хотела, който е на стойност 23 милиона лири и разполага със 133 стаи.

Източник: www.roofingtoday.co.uk