Изберете страница

„Ние от Некселит Груп България сме фокусирани върху внос, търговия на материали за покриви. Предлагаме качествени продукти и комплексни решения в областта на покривите с индивидуален подход към всеки клиент. Ние съчетаваме такива основни ценности като надеждността и качеството на изпълнение с нашите продукти и интелигентни съвременни маркетингови концепции и решения, придружени с гаранция за качество.

Отговаряйки гъвкаво на променящите се пазарни нужди, ние непрекъснато разширяваме гамата от продукти, предлагайки ги на клиенти от нови индустрии. Качеството им остава непроменено, потвърдено от ISO сертификати.  Предлаганите от нас продукти са с високо качество произведени в EU. Настоящата си позиция компанията дължи на своята иновация и гъвкавост, отговорност, бърза реакция на пазарните сигнали и ангажираността на служителите,които всеки ден подобряват своята компетентност, за да отговорят на вашите очаквания.“ – увериха от Некселит Груп България.

Некселит Груп България има официални партньорства с водещи европейски производители на хидроизолационни материали (битумен грунд, битумни керемиди, воалит, полизол, изопласт мост и др.), паропропускливи и пороизолационни фолиа, аксесоари за покриви (билни ленти, улами, скоби за керемиди, воронки, барбакани, снегозадържащи елементи, отдушници и др.). Фирмата е основен партньор и представител на най-голямата фабрика в Полша за производство на дишащи мембрани и покривни аксесоари FOLIAREX.

 

Източник: bg.profiland.net