Изберете страница

Некселит Груп България е основана през 2020 година като част от групата на НЕКСЕЛИТ Полша. Основната дейност на дружеството е внос, търговия и полагане на хидроизолация. „В Некселит Груп България предлагаме качествени продукти и комплексни решения в областта на хидроизолациите в строителството с индивидуален подход към всеки клиент. Ние съчетаваме такива основни ценности като надеждността и качеството на изпълнение с нашите продукти и интелигентни съвременни маркетингови концепции и решения, придружени с гаранция за качество.“

Некселит Груп България има официални партньорства с водещи европейски производители на хидроизолационни материали (битумен грунд, битумни керемиди, воалит, полизол, изопласт мост и др.) Паропропускливи и пороизолационни фолиа, аксесоари за покриви (билни ленти, улами, скоби за керемиди, воронки, барбакани, снегозадържащи елементи, отдушници и др.).
Фирмата е основен партньор и представител на най-­голямата фабрика в Полша за производство на дишащи мембрани и покривни аксесоари FOLIAREX. Също така е основен партньор на най-­големият производител на хидроизолационни продукти в България фирма Изола Петров.

„Отговаряйки гъвкаво на променящите се пазарни нужди, ние непрекъснато разширяваме гамата от продукти, предлагайки ги на клиенти от нови индустрии. Качеството им остава непроменено, потвърдено от ISO сертификати. Предлаганите от нас продукти са с високо качество произведени в EU. Настоящата си позиция компанията дължи на своята иновация и гъвкавост. Също отговорност, бърза реакция на пазарните сигнали и ангажираността на служителите, които всеки ден подобряват своята компетентност, за да отговорят на вашите очаквания.“ ­ увериха от Некселит Груп България.

 

Източник: НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД