Изберете страница
Unifit 033 и TP 435B – нови продукти минерална вата за изолация с отлични топлоизолационни и звукопоглъщащи характеристики налични на склад.

Кнауф Инсулейшън е един от най-бързо развиващите се и уважавани производители на решения за топлинна, пожарна и акустична изолация в световен мащаб. Наш ангажимент е да откликнем на нарастващата нужда от енергийна ефективност и устойчивост на сградите, в които живеем и работим.

Нашата мисия е да създадем иновативни изолационни решения, които оформят начина, по който живеем и строим – с грижа за хората, тяхното здраве и естествена среда на живот. Основна цел е да създаваме условия за висок жизнен и здравословен стандарт. Това са условия, които определят критериите за производство на нашите продукти с приоритет към хората, които ги използват, както и към околната среда и света, от който всички ние зависим.

Един от големите успехи в тази посока е въведената в производството на продукти с марката Кнауф Инсулейшън ECOSE® технология – революционна иновация в производството на свързващото вещество без формалдехид, фенол, изкуствени оцветители, акрил  и други добавки, което благоприятства за напълно естествена топлоизолация на скатни покриви, вентилируеми фасади, преградни стени,  и други сградни конструкции. Минерална вата, произведена с ECOSE® Technology, е отличена със сертификата Indoor Air Comfort Gold Standard Certificate – стандарт за тестване и сертификационна програма, което допринася за подобряване на качеството на вътрешния въздух в помещенията, в които е вложена.

От тази година Кнауф Инсулейшън разширява гамата продукти поддържани на склад в България с два продукта минерална вата, които са изключително ефективни за изолация на скатен покрив и вентилируема фасада.

Представяме ви Unifit 033 и TP 435B с ECOSE® технология– продукти с оптимизирани комплексни свойства, гарантиращи оптимална топло-, звуко- и пожарозащита.
Минерална вата Unifit 033 е премиум решение за скатен покрив:
 • изолационна ролка минерална вата с ECOSE® Technology за скатен покрив (топлоизолация между и под гредите) и скатен покрив (топлоизолация между и над гредите)
 • отлична топлоизолация – λD = 0.033
 • негорим продукт – Клас по реакция на огън А1
 • устойчив на стареене и химически неутрален продукт
 • отлично звукопоглъщане
Минерална вата TP 435B е част от системата за топлоизолация на вентилируема фасада:
 • изолационна плоча минерална вата с ECOSE® Technology за външна стена – вентилируема фасада
 • отлична топлоизолация – λD = 0.034
 • едностранно покритие от черен стъклотекстилен воал
 • негорим продукт – Клас по реакция на огън – А1
 • устойчив на стареене и химически неутрален продукт
 • отлично звукопоглъщане

Науете повече за Unifit 033 и TP 435B

 

Източник: КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН ЕООД