Изберете страница

Преди известно време хотел Хилтън в Парк Лейн, Лондон се изправя пред интригуващо предизвикателство. Някои от стаите му тип суит, предлагащи прекрасна гледка към Хайд парк и Бъкингамския дворец, са разположени в близост до шумни асансьорни шахти. Ръководството на хотела знае, че има нужда от решение, но то не е никак просто. Една от стаите има извити стени, което прави конвенционалната звукоизолация скъпа и трудоемка. Хотелът спешно се нуждае от нещо иновативно и доказано работещо. Точно това предлага българската компания DECIBEL.

MUTE SYSTEM e новаторско и иновативно решение за звукоизолация на всякакви по вид и форма стени, тавани или под.

Системата се предлага в три различни дебелини, които ефективно намаляват шума с впечатляващите от 57dB до 63dB. Основният принцип на действие на системата е използваната електро-механична аналогия маса + пружина + маса. Инженерният отдел на DECIBEL разработва и специални антивибрационни DClox крепежни елементи, служещи за монтиране на MUTE панелите към съществуващата стена. Произведени от специални еластомери, което ги прави ефективна виброизолационна връзка между съществуващия преграден елемент и шумоизолационния панел.

Със своите характериски MUTE SYSTEM се превръща в идеалния избор и точното решение за дилемата на Хилтън с шума. Звукоизолацията започва с 5 етажа, предлагайки незабавна шумоизолация и комфорт на гостите. Ремонтът продължава, като сега всички гости на Хилтън се радват на спокоен сън и комфортен престой, резултат от успешното планиране, опит и иновационни технологии. Всеки озовал се в лодонският Хилтън в Парк Лейн, може да бъде сигурен, че престоят му там ще е гарантирано спокоен и хармоничен, благодарение на български шумоизолационен продукт – MUTE SYSTEM, споделят от DECIBEL.

 

Източник: profiland.net