Изберете страница

В Министерство на икономиката и индустрията е постъпила информация от Дипломатическо представителство на България в Тунис за предстоящо провеждане на 21-во издание на Инвестиционен бизнес форум „Европейски съюз – Тунис“, което тази година ще се проведе под мотото: „Тунис: Където устойчивостта среща възможността“. Форумът ще се проведе в периода 12-13 юни 2024 г. в хотел „Рамада“ в тунизийската столица. Предвижда се в церемонията по откриване от страна на домакините да участват министър-председателят Хашани и министърът на икономиката и планирането Уерги, а от страна на ЕС е планирано участие на комисаря по съседствата и разширяването Вархели.

Съгласно предварителната програма, която можете да намерите в приложение, в рамките на форума ще бъдат организирани кръгли маси в следните сектори:

  1. Производство на части и компоненти за автомобилната индустрия;
  2. Възобновяема енергия;
  3. Фармацевтика;
  4. Start-upкомпании и диаспора.

На 13 юни 2024 г. е предвидено да бъдат организирани В2В срещи за установяване на преки контакти между фирми от държавите членки на ЕС и потенциални партньори в Тунис.

Електронният формуляр за регистрация и подробна информация за програмата са налични на следния интернет адрес: tunisiainvestmentforum.tn

Източник:

Асоциация на индустриалния капитал в България

1527 София, ул. “Тракия” 15, ет.1

Тел./факс: + 359 (0) 2 963 37 52; + 359  (0) 2 963 37 56

bica@bica-bg.org; office@bica-bg.org

www.bica-bg.org