Изберете страница

Глобалният отдел по снабдяване на BASF провеждат широкообхватно пазарно проучване, за да идентифицират нови възможности за снабдяване.

Портфолиото на BASF е организирано в шест сегмента: Химикали, Материали, Индустриални тешения, Повърхностни технологии, Изхранване и грижа и Решения за земеделието.

За проучването на пазара

Като цяло, ние се интересуваме от услуги за обекти на BASF, особено в Лудвигсхафен (Германия), Шварцхайде (Германия) и Антверпен (Белгия), в двете основни категории:

Инженерни услуги, състоящи се от дисциплините Гражданско инженерство, Електротехника и Приборостроене, Машиностроене, Инженеринг на тръбопроводи и Технологично инженерство.

(Гражданско) Строителство, състоящо се главно от

  • Инсталиране на тръбопроводи, Електрически и Инструментални инсталации, Кран и Такелаж, Скелета, Изолация, Защита от корозия.
  • Гражданска строителство на сгради, Строителна инфраструктура, Стоманена конструкция, Покриви, Отопление / Вентилация / Климатизация (HVAC), Разрушаване.

Описание на необходимите услугиhttps://www.basf.com/bg/bg/media/news-releases/2019/06/06.html

Любезно молим всяка потенциална компания да сподели информация, която ни дава възможност да научим повече за техните възможности, офис присъствие / местоположения и референтни проекти в (Петро-) Химическата индустрия или в Енергетика до 12 юли 2019 година.

За контакти: inquiry-procurement@basf.com или Деян Дамянов, deyan.damyanov@basf.com

Прочетете повечеhttps://www.basf.com/bg/bg/media/news-releases/2019/06/06.html

 

Източник: БАСФ ЕООД