Изберете страница

Публикувано на 01.03.2018 г.

Етап зима от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“ приключи

Някак неусетно бързо дойде последния ден на месец февруари, но за участниците ни в етап Зима, чакането беше дълго и напрегнато. В този етап сградите бяха много, а конкуренцията засилена. Но всяко начало има и своя край, затова точно в 12:00 часа на 28 февруари затворихме гласуването във финалния етап от конкурса на БАУМИТ „Фасада на годината 2017“. Ето и победителите, които отново бяха избрани от публиката:

Етап зима от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“ приключи

С 62 гласа класирахте на първо място многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, ж.к. „Граф Игнатиев“. Заявител и изпълнител на проекта е фирма „Елит Строителна Компания“ ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва – Б EООД, а инвеститор община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Етап зима от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“ приключи

Второ място публиката отреди на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул. Черни връх ,1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

Етап зима от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“ приключи

Трето място присъдихте на жилищна сграда с допълнително застрояване и басейн от категория „Еднофамилни къщи – ново строителство“. Сградата се намира в гр. София, ул. „Димитър Ил. Димитров“ 3 и е със заявител и изпълнител Джентъл Хаус ЕООД. Проектант на сградата е арх. Лорита Панова от ЛП Арх ООД, а използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп.

Трите сгради победителки заслужено отиват на финалния етап на конкурса „Фасада на годината 2017″ където заедно с фаворитите от предходните сезони, ще се борят за крайната победа. Не сме забравили и за всички гласували, които могат да спечелят награда от сезонната томбола на Баумит България.
Гласувайте на големия финал от 1.03 до 10.03 в 12:00 ч. на http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade

Източник: “Баумит България”