Изберете страница

Globus G4 15 се нанася като свързващ междинен слой при лепене на нов теракот и фаянс върху стар, между нови и стари гипсови и вароциментови мазилки, между нов и стар бетон, както и при лепене на теракот и мрамор върху мозайка. Продуктът е подходящ за употреба на открито и закрито.

Указания за употреба

Подготовка на основата

Основата трябва да бъде здрава, суха, чиста от прах и замърсявания, обезмаслена, без пукнатини и неравности. При ремонт на фасадни повърхности, да се премахнат нестабилните участъци и да се измият участъците от стара боя и мазни петна.

Полагане

GLOBUS G4 15 се нанася неразрeден, в един равномерен слой, с помощта на бояджийски валяк, четка или пръскачна машина, след предварително разбъркване. Нанесеният слой не трябва да остава продължително време открит, тъй като попадналият прах води до влошаване на адхезията. Използваните работни инструменти се почистват с вода преди изсъхване.

Разходна норма

В зависимост от водопоглъщането и неравността на основата от 100мл/м2 до 250мл/м2 разтвор.

Характеристики

  • Подобрява адхезионната способност
  • Водоустойчив
  • Готов за употреба
  • Не съдържа органични разтворители

Внимание

Не полагайте при неблагоприятни климатични условия като дъжд, вятър, студ и др., както и в случаите, в които стената е напоена с вода. Да се пази от пряка слънчева светлина

Източник: ГЛОБУС БИЛД ЕООД