Изберете страница
Събитието ще се проведе на 2-ри ноември 2023 от 16:00 до 17:00 ч.

Зеленината е основният фактор за „уюта“ в един град, а големите градове все по-рядко излъчват този уют. Превземането на всеки ценен квадратен метър в града все по-често измества идеята за зелени пространства. А когато говорим за качеството на въздуха, растителността е основният ни помощник в тази задача. Затова зелените покриви и паркинг покриви са един от на-разумните и практически подходи, чрез които можем да имаме и двете и да не се налага да правим компромиси с едното или другото. Как да се възползваме максимално от идеята за зелени покриви, какви са предимствата и основните им функции, как да ги изградим правилно и къде са спецификите на проектирането им ще ни разкаже инж. Орлин Илиев – дългогодишен посланик на идеята за зелени покриви.

Инж. Илиев е автор на техническото “Ръководство за проектиране и изпълнение на зелени покриви и паркинг-покриви с дренажни композити”. Магистър по строително инженерство от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Съосновател на Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС). Участвал като проектант, изпълнител или инвеститорски контрол на зелени покриви и паркинг-покриви с площ над 40 000 кв. м в България, Австрия, Италия и Белгия.

Присъединете се към нашето приключение в изучаването и правилното планиране от идеята до реализацията и потърсете отговорите на Вашите въпроси по темата.

Събитието изисква предварителна регистрация тук.

 

Източник: ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД