Изберете страница

Фирма ВАС стартира 2020 г. с нова online визия. В подновения сайт на компанията можете да се запознаете подробно с историята на създаването ѝ. Да разберете какво е постигнатото през годините, да научите принципите им и да почерпите от опита им. В какво вярва екипът на ВАС и кои са членовете му, можете да разгледате подробно на vasproduct.bg. Компанията е пример за това как разбирателството между колеги може да ги превърне в едно голямо семейство.

На челни позиции в новия сайт на ВАС се намират покривнитефасадните и интериорните им проекти. Лесно и бързо можете да достигнете до информация, относно продуктовите брандове LamellonFalzon и Cassetton – олицетворение на надеждност и здравина от листов метал. А лесната навигация и приятната цветова гама правят „сърфирането” още по-пълноценно за посетителите. Детайлите и елементите са представени нагледно с изображения в PDF и DWG формати. Безкрайна и много цветна е обектовата галерия в новия сайт, която постоянно се допълва с нови и нови снимки под различни ъгли и с различни акценти.

Накратко – очакват ви красота и елегантност, които създават усещане за истински досег до предлаганите интериорни изделия. Остава ви само да тръгнете на тази интересна дигитална разходка в ръцете на сигурни гидове.

Фирмата не е забравила и за техничарите, като са се подготвили с представяне на инструменталното оборудване. Подробното представяне на машините, които режат, перфорират и сгъват ламарини от стомана, алуминий, цинк и мед отговаря на много въпроси от типа „Това дали го можете?“.

Не забравяйте да следите и динамичния блог на фирмата, където е събрана интересна информация за стари и съвременни покриви и фасади, идеи за проектиране, творчество и иновации, и разбира се много истории.

Източник: ВАС ПРО ООД