Изберете страница

Силиконовата мазилка Баумит СтарТоп (Baumit StarTop) и новото поколение бои СтарКолор (StarColor) са подходящи за всички нови и ремонтирани фасади. Комбинацията от висококачествено силиконово свързващо вещество и иновативния функционален пълнител създава уникални свойства за дълготрайна защита на фасадата и предлага по-голям избор от нюанси и цветове.

  • С бързосъхнещ ДрайПор ефект
  • Предотвратяваща натрупването на мръсотия
  • Отлична преработка
Как бързосъхнещият ДрайПор (DryPor) ефект защитава фасадата?

Баумит СтарТоп (Baumit StarTop) използват хидрофилни и хидрофобни принципи за намаляване на повърхностното замърсяване. Хидрофилното свойство предизвиква разпространение на влагата, така че повърхността изсъхва по-бързо след влажно време. Хидрофобната природа на мазилката осигурява добра водоотблъскваща способност и водата се оттича лесно. Ефектът се крие в комбинацията от двете функции, бързото изсушаване на повърхността и добра устойчивост на замърсяване. Мазилката Баумит СтарТоп (StarTop) е по-мека и по-лесна за нанасяне и има уникална текстура.

Допълнителни функции за по-ярка фасада

Уникалната функционална повърхност Баумит Стар (Baumit Star) с ДрайПор ефект действа срещу влагата и предпазва фасадата от развитието на водорасли и мухъл. Тази защита се засилва допълнително от по-високото съдържание на специални добавки под формата на микрокапсули с удължено освобождаване на активното вещество без отрицателни въздействия върху околната среда. Паропропусклива и лесна за преработка. 

Лесна за нанасяне защита

Лесното нанасяне на фасадната мазилка Баумит СтарТоп (Baumit StarTop) гарантира чудесен резултат във всяка от предлаганите пет структури. Драскана структура 1,5K, 2K, 3K и влачена структура 2R, 3R. В случай, че изберете СтарКолор боя (StarColor), работниците ще оценят отличната покривност и възможността за боядисване с еърлес машина. Боята е паропропусклива, водоотблъскваща и може да се използва универсално. 

Източник: БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД