Изберете страница

Среща от първо лице с нови клиенти и дистрибутори

 

Днес повече от всякога е важно новостите да достигат по-бързо до своята пазарна реализация. Те предлагат нови алтернативи за производство и използване на енергията, подобряване на живота в градовете чрез модернизиране на сградите, транспорта, публични услуги и инфраструктура. За 15-та поредна година ще се проведат EE& ВЕ и Smart Cities (16-18 април, 2019, София) – изложение и конференции за енергийна ефективност, ВЕИ и интелигентни градове. “Разширяваме спектъра на услуги с цел да популяризираме ползите от иновациите, да помогнем на производители и вносители да се срещнат от първо лице с клиенти, дистрибутори, общини не само от България, но и от Югоизточна Европа.” – споделят организаторите от Виа Експо. Изложението ще демонстрира някои от водещите тенденции през 2019 г. С всяка изминала година то затвърждава своя международен облик – през  2018 г. беше поле за изява на фирми от 15 държави.

Виа Експо анонсира част от участниците:

Цялостни решения за изграждане на нискоенергийни и пасивни къщи ще видим от ATREA. Те отговарят на най-строгите критерии за модерно жилищно строителство от гледна точка на комфорт и здравословна вътрешна среда, ниска консумация на енергия и въздействие върху околната среда. Фирмата е и лидер в областта на вентилацията и рекуперацията.

Prity е предпочитана българска марка на уреди за отопление. Красимира Грънчарова, управител на Макс 4ЕМ обяви, че фирмата ще представи на изложението последните новости. Сред тях са камера Прити KPW24  – пелетна камера за вграждане с водна риза 24kw  и високо КПД, камината Прити PLS – 8kw, която се отличава с модерен дизайн.

Антон Войновски, управляващ директор на Херц България, съобщава, че фирмата ще направи премиера на българския пазар на първия котел на дървени стърготини HERZ firematic CONDENSATION 20/35, с кондензационна технология и термопомпа и на термопомпа Въздух-Въздух, с инверторна технология “commotherm LWi-Split 9-16”.

Друг изложител е Омния Контракторс. Интерес ще предизвикат въздушните термопомпени системи, вентилационни съоръжения с много компактни размери и висока ефективност, както и нови варианти на системи за повърхностно отопление и охлаждане.

Акцент в представянате на Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH са иновативни решения за когенерация, които ефективно потребяват енергията и екологичното разходват продуктите през целия им жизнен цикъл.

Грийн Ембедед Системс е с дебют на изложението. Акцентът ще е върху директен електромер за 60А за домашно ползване, с вграден Wi-Fi и размери на стандартен предпазител – определян като новост на световния пазар. 

VAiOS предлага начини за постигане на по-голям контрол и доходност за бизнесите на своите клиенти. Г-н Тодоров, управител на търговската група, анонсира, че ще направи презентации на реално изградени системи и интересни проекти – като единствения свръхмодерен смарт фитнес център у нас и иновативна система с уеб дистанционно управление за фасилити мениджмънт, която в момента се внедрява в Холандия.

“Бъдещето принадлежи на зелените технологии – нека да ги покажем заедно.” – апелират организаторите от Виа Експо. “Възползвайте се от предимството да бъдете сред първите в своята област, като разширявате партньорската си мрежа.” – допълват те.

Ако искате да бъдете част от изявата – регистрирайте се тук

Брошура   За повече информация – www.viaexpo.com

 

 

Източник: Виа Експо