Изберете страница

Юбилейното 20-о издание ще отвори вратите си от 25 до 28 февруари 2020 г. в Интер Експо Център. То ще бъде най-мащабното изложение в сектора през последното десетилетие надхвърляйки 10 000 кв.м. площ.

През 2020 г. организаторите продължават да развиват концепцията си за прецизиране, разделяйки участниците в сектори – според дейността им. Архитектурно-строителна седмица 2020 отделя специално място на енергийно-ефективното, екологичното и функционалното проектиране и строителство. Ключов е секторът, зает с изолациите в строителството. Изложителите ще се фокусират върху съвременното строително оборудване и проектиране, технологии и инструментариум, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт и индустриалното строителство.

Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е официален партньор на изложението.

Асоциацията ще има свой щанд в зала 3 – 3/D10, на който ще бъдат представени фирмите – членове, основните насоки на дейността на БАИС, както и събитията, които са планирани през 2020 г.

С най-новите си продукти и услуги в изложението се включват и членове на БАИС. Възползвайте се от възможността да посетите щандовете им.

Зала 2

ВАС ПРО” – щанд 2/В4; “СУДАЛ” – щанд 2/С6.

Зала 3

“АРМОРМАТ” – щанд 3/А3; “ИЗОМАКС – БАЙЧЕВ” – щанд 3/А7; “КНАУФ БЪЛГАРИЯ” – щанд 3/В5; “ПИ СИ СИ БЪЛГАРИЯ” – щанд 3/В4; “ПЛАСТИМО” – щанд 3/С7а; “ТЕРАЗИД” – щанд 3/А12; “ТЕХНОПАНЕЛ” – щанд 3/В6; “ХЕНКЕЛ БЪЛГАРИЯ” – щанд 3/С3.

В рамките на изложението, БАИС ще организира дискусионен панел на тема: „Предизвикателствата на звуко- и шумоизолирането”. Събитието ще се проведе на 25.02.2020 г. в семинарната зала на зала №4 в „Интер Експо Център” с адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 147. Панелът ще се осъществи в партньорство с Камара на архитектите в България (КАБ).

Като лектор в панела ще се включи инж. Александър Киречев. Той ще изнесе презентация на тема: „Основни принципи в звукоизолацията“.

Събитието е насочено към всички участници в инвестиционния процес: архитекти, инженери-проектанти, строители, консултанти, специалисти от държавната и общинската администрации.

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация на сайта на БАИС.

Източник: БАИС