Изберете страница

Изключителен интерес предизвиква 18-тото издание на форума, който тази година ще се състои от вторник до петък (23-26 ноември) в СПА комплекс Старосел. Над 200 са до момента потвърдилите, желаещи да бъдат част от традиционния Архитектурен форум Building Style 2021, а 35 са компаниите, които ще представят своите продукти и технологии пред архитекти, проектанти, строителни предприемачи и инвеститори.

Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е официален партньор на 1 към 1.

На 25 ноември от 12:15 ч. – 12:30 ч. ще бъде представена презентация на асоциацията, в която ще бъдат показани основните цели и акценти в дейността на БАИС.

Изовер България, Ксела България ЕООД, Етекс Груп, Хидромат ООД, Глобус Билд ЕООД, Кнауф България ЕООД и Технопанел ЕАД са членовете на БАИС, които ще участват във форума с презентации и щандове.

Арх. Цветан Петров от Архитектурно бюро „Иво Петров архитекти“ ще открие форума на 24 ноември. Старт на втория презентационен ден ще даде арх. Тихомир Казаков от SGI Architects & Masterplanner.

Руди, Дули и Кукушев от РДМК и Борис Солтарийски ще вземат участие в ентъртейнмънта на 24 и 25 ноември. Дегустацията на японско уиски също ще бъде на 25-ти, четвъртък. Порше София Запад ще организират тест драйв на автомобили.

 

Повече за Архитектурен форум Building Style можете да научите тук.

 

Източник: БАИС