Изберете страница

Най-мащабното след 2008 г. издание на строителния форум ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център София. Събитието ще се проведе в три изложбени зали, а участниците ще разположат щандовете си върху площ от над 8 500 кв.м.

В изложението вземат участие производители и вносители на строителни материали, машини, химически продукти, топло и хидроизолации, технологии. Едно от новите неща, на което организаторите са заложили в своята концепция на тазгодишното издание е „прецизно сегментиране”. Чрез този подход ще бъдат създадени отделни тематични зони, в които според сектора на своята дейност ще бъдат обединени българските и международните участници.

За поредна година Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) е официален партньор на изложението. Асоциацията ще има свой щанд, на който ще бъдат представени основните насоки на дейността на БАИС, както и събитията, които са планирани през 2019 г.

В тазгодишното издание на форума ще вземат участие фирми-членове на БАИС – „Хенкел България“ ЕООД; „Изомакс – Байчев“ ЕООД; „Армормат“ ЕООД; „Фибран България“ АД; „Судал“ ЕООД; „Пи Си Си България“ ЕООД.

В рамките на изложението, БАИС ще организира дискусионен панел на тема: „Изменения на Наредба №Iз-1971 от 29.10.2009 г. за строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар – отражение при проектиране, изпълнение и контрол на фасадни топлоизолации”. Събитието ще се проведе на 06.03.2019 г. в семинарна зала №3 на „Интер Експо Център” с адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 147. Панелът ще се осъществи в партньорство с Камара на архитектите в България (КАБ).

Като лектор в панела ще се включи д-р инж. Красимир Делов. Той ще изнесе презентация на тема: „Отражение на измененията на Наредба № Iз-1971 върху проектирането и изпълнението на фасадни контактни топлоизолационни системи с мазилка (ETICS)“

Събитието е насочено към всички участници в инвестиционния процес: архитекти, инженери-проектанти, консултанти – упражняващи строителен надзор, специалисти от държавната и общинската администрации.

Събитието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация на сайта на БАИС.

Източник: БАИС