Изберете страница

Публикувано на 05.02.2018 г.

БАИС взема участие в тазгодишното издание на „Българска строителна седмица“

За поредна година „Българска асоциация за изолации в строителството“ (БАИС) е официален партньор на изложението „Българска строителна седмица“, което ще се проведе в периода 7-10 март в Интер Експо Център, град София.

Изложението е един от водещите форуми в строителния бранш в България. В него вземат участие производители и вносители на строителни материали, машини, техника, технологии, дограма и врати, химически продукти, топло и хидроизолации.

В миналогодишното издание на форума се включват над 200 изложители от България, Германия, Чехия, Италия, Полша, Турция, Гърция и Молдова. Отчетен е 46% ръст на участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо 2016 г. Изложението събира над 8500 посетители, специалисти от страната и чужбина – главно архитекти, проектанти, инвеститори и строителни предприемачи.

В тазгодишното издание на форума по традиция ще вземат участие и членове на БАИС. За първи път тази година БАИС предвижда да организира и специално тематично събитие в рамките на изложението, в което да се включат фирми-членове на асоциацията.

Източник: БАИС