Изберете страница

Публикувано на 31.05.2018 г.

БАИС пуска електронна платформа за търсене и предлагане на стажове и работа

Разбирайки необходимостта от качествени професионалисти, БАИС работи за постигане на ефективно медиаторство между студенти и млади специалисти в областта на строителството и фирмите в бранша. Асоциацията цели да насърчи завършващите специалисти да изберат направлението на изолациите за поле на професионална изява, както и да осигури опит на младите кадри в реална работна среда.

С оглед улесняване на връзката между студентите и бизнеса, БАИС разработи електронна платформа, в която могат да се публикуват обяви за вакантни позиции, както и автобиографии на кандидати за работа или стаж. И за двете страни услугата е безплатна и позволява осъществяване на контакт по зададени критерии, без да е необходимо посредничество.

Работодателите имат възможност да публикуват неограничен брой обяви, както и да ги редактират по всяко време. Могат да отбелязват вида на работата, описание на длъжността, вида заетост, както и да добавят лого на фирмата, слоган, сайт и видео, илюстриращо дейността. Също могат да преглеждат публикуваните автобиографии и да се свързват директно с кандидатите.

Платформата позволява на студенти и млади специалисти да публикуват автобиографиите си, като е възможно и качването на придружаващи кандидатурата документи като портфолио, видео визитка, мотивационно писмо, както и връзки към професионални блогове и сайтове. Кандидатите могат да разглеждат публикуваните обяви и да подават документите си, като се свързват директно с работодателите на посочените от тях контакти.

Ако сте работодател можете да се възползвате от платформата за публикация на обяви тук или да се свържете с потенциални кандидати за работа тук.

Източник: БАИС

Още по темата: БАИС проведе успешно кариерно събитие за студенти