Изберете страница
За поредна година БАИС ще участва в Архитектурно-строителна седмица. 23-то издание на събитието ще бъде между 29.03-01.04.2022г. в Интер Експо Център.

Този път Архитектурно-строителна седмица ще се проведе паралелно с АТЕСТ Експо, Green Energy и Експомебел, като общата изложбена площ ще надхвърли 19 000 кв. м. Продължава и развитието на концепцията за професионална съпътстваща програма, след като през миналата година в повече от 10 формата бяха дискутирани тенденциите, иновациите и актуалните въпроси в различните сегменти на сектора.

Всяка изложбена зала ще бъде посветена на конкретни компоненти в строителството. В отделни пространства посетителите ще могат да видят събрани на едно място решения за довършителни дейности, врати, прозорци и фасади, дървени конструкции, строително оборудване и механизация, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване, сградна автоматизация, ОВК.

Превърнало се в неделима част от Архитектурно-строителната седмица, Green Energy ще покаже високотехнологични и ефективни решения за съвременното строителство с фокус върху потенциала на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъците и рециклирането им, интелигентни системи, електромобилността, посочват организаторите.

В зала 3 БАИС ще има колективен щанд (С7).

В тазгодишното издание на форума фирми-членове на БАИС, които ще вземат участие в общия щанд са: Винербергер ЕООД, Глобус Билд ЕООД, Изомат Интернешънал ЕООД, Изола-Петров ООД, Кнауф България ЕООД, Кнауф Инсулейшън ЕООД, Ксела България ЕООД, Некселит Груп България ЕООД, Рьофикс ЕООД и Хидромат ООД. До колективния щанд ще има презентационна зала, на която членовете на БАИС ще представят нови продукти, решения и подходи в строителството.

Членове на БАИС с индивидуални щандове са: зала 2 Судал ЕООД – щанд С2 и Топливо АД – щанд D9. В зала 3 ще бъдат: Армомарт – щанд А5,  Пи Си Си България ЕООД – щанд В2 и МЦ-Баухеми ЕООД – щанд В6а.

В зала 4 ще бъдат Passive House Shop – щанд А5. В тази зала щанд D8 ще е и Център за енергийна ефективност ЕнЕфект, който заедно с БАИС са част от коалицията „Да Обновим България“, имаща за цел постигане на високо енергийно ефективен и декарбонизиран сграден фонд до 2050 г.

Архитектурно-строителна седмица 2023 ще се проведе с подкрепата на редица браншови организации – Българската асоциация за изолации в строителството, Камарата на строителите в България, Камарата на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Българската асоциация на фасадната индустрия, Асоциацията на търговците на едра строителна техника, Националната асоциация на строителните предприемачи, Българския съвет за устойчиво развитие, Националната компания индустриални зони, Българската агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Линк за регистрация тук.

 

Източник: БАИС