Изберете страница

От 25 до 28 февруари в Интер Експо Център изложението събира над 150 участници, сред които компании от България, Германия, Турция, Румъния, Италия и др.

С най-мащабното си издание за последното десетилетие, над 10 000 кв.м. изложбена площ, професионална бизнес платформа, събираща компании от България и чужбина, които представят последните тенденции в строителния сектор. Това ще бъде атмосферата на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020. Нейното юбилейно 20-о издание изпълва залите на Интер Експо Център от 25 до 28 февруари.

Бизнес изложението, което фокусира интереса на строителния бранш, устойчиво развива вече 20 години концепцията, с която събира в четири изложбени палати, на 10 000 кв.м, компании от многобройни строителни направления. Представителите им ще имат възможността за среща с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори и предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци, интериорни дизайнери и специалисти от страната и чужбина.

 

Водещи компании от страната и чужбина

Над 150 са компаниите директни изложители. Сред тях са фирми от България, Германия, Турция, Румъния, Италия и други. Те ще представят продуктите на стотици брандове. Отчита се и най-голямото участие на Турция от близо десетилетие. Към момента заетите от тях площи са над 400 кв.м.

Тематичното сегментиране по зали ще бъде водещо и през 2020 г. Изложителите и посетителите ще могат да извлекат максимума от присъствието си благодарение прецизно обособените тематики: „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“. Изложбеният профил се обогатява чрез отварянето на още една зала за компаниите от сферите на “Сградната автоматизация”, “ОВиК” и “Smart системи”.

Предложения за строителството от последно поколение

Възможностите, които изложението предоставя като професионална платформа за договаряне, съчетани с тенденциите в сектора, привличат интереса на основните участници в строителния бранш.

От 25 до 28 февруари водещи компании ще покажат своите предложения, продукти и услуги.

Близко сътрудничество с професионалните организации

Сред основните предпоставки за възходящите тенденции в развитието на Архитектурно-строителна седмица е тясното партньорство с професионалните организации – Българска асоциация за изолации в строителството, Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие и Проект „Визия за София“.

От 25 до 28 февруари 2020 Архитектурно-строителна седмица ще предостави форум за среща, договаряне и развитие на строителния сектор, създаване на нови контакти и затвърждаване на дълготрайните бизнес партньорства.

Източник: Интер Експо Център