Изберете страница
БАИС отново ще вземе участие в Архитектурно-строителна седмица. 22-то издание на събитието ще се проведе между 30.03-02.04.2022г. в Интер Експо Център.

Със своите вече над 20 години, Архитектурно-строителна седмица се утвърди като предпочитано от бранша място предлагащо ефективна среда за реализиране на качествени бизнес контакти. Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо, и тази година се очаква да се разгърне върху 17 000 кв.м. в изложбени зали 1,2, 3 и 4 и на открити площи.

И този път ще има възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншови организации. Tе ще открият новостите в редица направления като „Довършителни дейности“, „Врати, прозорци и фасади“, „Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация“, „ОВК“, „Smart системи“.

Архитектурно-строителна седмица 2022 ще отдели специално място на енергийно-ефективното, екологичното и функционалното проектиране и строителство. Затова ключов е секторът, зает с изолациите в строителството. Изложителите ще се фокусират върху съвременното строително оборудване и проектиране, технологии и инструментариум, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт и индустриалното строителство.

В зала 3 БАИС ще има колективен щанд (С7).

В тазгодишното издание на форума фирми-членове на БАИС, които ще вземат участие в общия щанд са: Винербергер ЕООД, Глобус Билд ЕООД, Кнауф Инсулейшън ЕООД, Ксела България ЕООД и Рьофикс ЕООД. До колективния щанд ще има презентационна зала, на която членовете на БАИС ще представят нови продукти, решения за енергийна ефективност.

Членове на БАИС, които ще имат индивидуални щандове са: Судал ЕООД в зала 2 с щанд С6. Хенкел България ЕООД също в тази зала с щанд В6. Армомарт ще бъдат в зала 3 с щанд А3. Пи Си Си България ЕООД ще се позиционират в зала 3 с щанд В4. Допълнение в зала 3 ще са и Технопанел ЕАД  с щанд С6.

Всяка година съпътстващата програма на архитектурно-строителна седмица събира професионалисти от бранша. През миналата година БАИС взе участие в Кръгла маса: „Сградните паспорти – ползи, проблени, решения“. По време на тазгодишното издание БАИС ще представи Ръководство за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения.

През 2022 г. заедно с Архитектурно-строителна седмица, на над 3000 кв.м ще се представи ЕКСПОМЕБЕЛ –специализирано изложение за мебелната промишленост, интериорен дизайн и обзавеждане.

Уверете се, че ще бъдете там и заедно ще се насладим на Архитектурно-строителна седмица 2022г. Линк за регистрация може да намерите тук.

 

Източник: БАИС