Изберете страница
Кога и как да изберем изгодна и в същото време качествена фасадна система?

Лятото е време за почивка и наслаждаване на топлото време. Това е и периодът, в който сериозно започва да се мисли за ремонта наесен, за да имаме защитен и топъл дом през зимните месеци. Всъщност сериозният ремонт изисква сериозно проучване на сигурни и реномирани производители.

Гаранцията и качественото полагане са важни фактори. Инвестирането в сигурно и сертифицирано фасадно решение е застраховка за дълготрайност, енергоефективност, уют, красив облик на дома и повишаването на неговата стойност като цяло. Фасадата е не само лицето на жилището, но и неговата броня, неговата защита от атмосферните влияния. Затова не бива да се рискува с произволни решения и подценяване важността на опита на производителя. Специалистите в бранша винаги съветват първо да се обследва здравината на фасадата, да се проучи основата, да се съобразим с вида на строителството и неговите специфики. Следващата стъпка е да се изяснят приоритетните  изисквания, които се поставят пред фасадната система: здравина и удароустойчивост на градушки; устойчивост на цветовете; водотблъскващ ефект на фасадната мазилка, както и резистентност на алги, плесени и изсолявания. Избягване на т.нар. „ефект на възглавницата“, особено видим по калканите; постигане на максимална енергийна ефективност и комфорт в жилището и пр.

Точно поради всички тези причини август е „Месецът на фасадите“. Месецът за проучване, взимане на решение и договаряне на изгоден ремонт на фасадата. За да може наесен да стартираме с ремонтни дейности, доверявайки се на сертифициран производител на топлоизолационни системи и избирайки точното фасадно решение за жилището.

През „Месеца на фасадите“ RÖFIX предлага топлоизолационни системи с до 25 години гаранция на цени, започващи от 9.99 лв./ кв. м. Запознайте се с богата гама от фасадни системи и строителни решения на реномирания австрийски производител с над 130 години опит.

 

Източник: РЬОФИКС ЕООД